Le Timbre

Le Timbre
Le Timbre
3, rue Sainte Beuve
75006 Paris
Notre Dame des Champs
01 45 49 10 40

Open from Tuesday to Saturday from 12 pm to 2pm and from 7:30 pm to 22:30 pm / Abierto de martes a sábado de 12h a 14h y de 19h30 a 22h30

Back in Paris and following the advise from some faithful visitors of our blog we came back to the French cuisine. Maylise and Chahab often suggest us restaurants to explore. This time we went with them to this really tiny one between Luxembourg and Montparnasse. Although the chef and owner is British, the restaurant is very French. The starters were delicious: toasts with anchovies and candied onions or a black pudding and grilled pepper medallion. The choices for the main course are all taken from traditional French recipes. We picked the kidney and the duck magret. What is remarkable in this restaurant is the quality of the ingredients and the care put into their preparation. Everything was cooked to the right point and was particularly tasty. Desserts were not at the same level though. After reading the comments on the restaurant it seems that we would have been better off trying the only British touch in the menu, surprisingly being the cheese plate served served with a glass of sherry. It worth pointing out the friendly server. Regarding the price, we payed 180 € for four, including aperitif, starter, main course, dessert and a bottle of wine. Altogether, it is a really good address for French cuisine.

Maria and Pablo


De vuelta en París y gracias a unos fieles visitantes del blog, volvimos a la comida francesa. Chahab y Maylise nos sugieren desde hace un tiempo distintos restaurantes. Esta vez fuimos con ellos a este pequeñiiiito entre Luxemburgo y Montparnasse. Si bien el chef es inglés, la comida es bien francesa. Nos deleitamos con las entradas: unas tostadas con anchoas y cebollas confitadas y un medallón de morcilla y pimiento asado.  La selección de platos principales comprende recetas tradicionales de la cocina francesa.  Optamos  por unos riñones a  la plancha y  un magret de pato.  Lo destacable de este restaurante es la calidad de los ingredientes y lo cuidado de la preparación. Todo estaba a punto y muy sabroso.  Los postres, en cambio, no estaban al mismo nivel. Leyendo luego comentarios sobre este restaurante pensamos que valdría la pena probar el único toque inglés  del menú, paradojalmente el plato de quesos (ingleses) acompañados de un vaso de sherry. Cabe destacar la simpatía de la moza.  En cuanto al precio, pagamos 180€ por aperitivo, entrada, plato y postre para los cuatro , incluyendo una botella de vino tinto. En conclusión una buena dirección para probar comida francesa.

María y Pablo


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